DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

I de fleste tilfælde går pilen i den retning, at der lukkes fysiske butikker i takt med at e-handlen stiger og stiger, og flere vælger at købe alt på nettet. Det er dog ikke tilfældet for Inventarland, der nu udvider fysisk.

Inventarland er godt nok i høj grad en webshop, hvor alle uanset bopæl og geografisk placering kan handle og få leveret varerne til adressen. Det er også muligt at få besøg af en konsulent, der kan hjælpe med at finde frem til de rigtige løsninger. Så

2 bliver til 3

Det har også være muligt at besøge et af de to showrooms i Odense eller Slagelse, hvis man gerne vil se møblerne i levende live så at sige. For en lille måneds tid siden åbnede Inventarland så deres tredje showroom.

Modsat de to andre showrooms der er placeret uden for hovedstaden, så er det tredje showroom beliggende midt i København på omkring 1000 m2 i to etager. På den måde måde er Inventarland ved at være rigtig god repræsenteret øst for Storebælt, mens der endnu ikke er nogen showrooms i Jylland, men det er bestemt ikke utænkeligt at kæden går med tanker om at udvide yderligere inden for det kommende stykke tid.

Kort om Inventarland

Inventarland der er en af landets førende forhandlere af inventar og møbler til virksomheder, institutioner men også private. En af deres helt store områder for Inventarland er også butiksindretning, hvor de kan hjælpe butikker af varierende størrelse med at alt inden for indretning. Inventarland har mere end 30 års erfaring med salg af kontormøbler og inventar – og med udvidelsen i Valby kommer Inventarland tættere op det kæmpe marked der er i København.