DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Har du et job hvor du bruger meget tid foran en computerskærm? Det kan føre til mange ting der kan være dårlige for din krop. For det første så sidder du meget ned og derfor er det vigtigt at du jævnligt rejser dig op. Enten kan du hvis du har et hæve-/sænkebord sørge for at stå op og arbejde en gang i mellem. Det kan også være at du bare lige hurtigt går en tur på 5 minutter rundt på kontoret for at sørge for at få rørt dig lidt i løbet af en dag. Det er også med til at give blodomløb i kroppen og måske endda gør at du kan arbejde mere effektivt og koncentreret. Derudover kan du selvfølgelig også vælge at sidde på en fitnessbold frem for din kontorstol. På den måde udfordrer du din krop mere og bliver holdt i gang på den måde.

Men et sådan et job bringer også andre udfordringer med sig en blot at du sidder meget stille. Det kan ære utroligt hårdt for ens øjne at sidde i skærmlyset i minimum 8 timer om dagen og så fortsætte det når du kommer hjem med mobilen eller fjernsynet. Derfor kan det være at du skal til at bruge et par skærmbriller når du er på arbejde. Det hjælper både med at du kan se tingene på din skærm lidt bedre hvis du måske lider af lidt dårligt syn. Men det afdæmper også lyset fra skærmen således at det ikke påvirker dine øjne nær så meget som det eller ville.

Du kan finde et par skærmbriller hvis du besøger din lokale optiker. Der kan du helt sikkert også få god vejledning til at finde et par skærmbriller der matcher både dit erhverv men også den stil du har som person og den ansigtsform du har.