DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Du har sikkert travlt i din hverdag. Det er en påstand, der i rigtig mange tilfælde vil virke, fordi en stor del af den danske befolkning lever meget travle hverdage, hvor det hurtigt kan føles som om, der er en stor mangel på overskud. Derfor er der også rigtig god grund til at have fokus på at komme helt ned i gear, når du endelig har tid til det – ellers vil du nok desværre være rigtig tilbøjelig til at blive stresset.

Nyd naturen

Naturen har en meget beroligende effekt på flere mennesker, netop fordi det ligger meget langt væk fra alt det, vi ofte forbinder med hverdagens jag og stress. Ude i naturen er der god plads til ro og tanker, og netop det at komme lidt væk fra hele din hverdag, også selvom det blot er en tur i skoven, kan hjælpe med at gøre hverdagen lidt mere overskuelig.

Sæt dig ned med en god bog

Bøger er gode at bruge til at komme ned i gear med, fordi de åbner for en helt ny virkelighed, der kan give dig en pause fra den egentlige virkelighed for en lille stund. Her kan du leve i din egen lille boble, så længe du har lyst til. Lydbøger er naturligvis også en løsning, hvis det er mere dig.

Vær omgivet af mennesker, du holder af

Hvis du er sammen med andre mennesker i de perioder, hvor du virkelig prøver at få slappet af, er det også vigtigt, at det er nogle mennesker, du er trygge ved. Skal du også fokusere på at være utryg ved den sociale situation, kommer det til at blive helt umuligt at komme helt ned i gear. Ved at omgive dig selv med mennesker du holder af, sikrer du, at du er i et sikkert og trygt miljø at slappe af i.