DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Selvom man aldrig rigtig ønsker sig at ens medarbejdere holder for meget ferie. Så ved vi jo alle sammen at ferie kan være godt for en og man ved også fra sig selv at man en gang i mellem har behov for at kunne holde noget ferie. Det kan også medføre at man kan komme tilbage med fuldt opladede batterier og derfor kan være mere produktiv.

Oftest er det jo ferier som juleferien og sommerferien man snakker om men faktisk er det også vigtigt at lade sine medarbejdere holde vinterferie i uge 7. Grunden til det er at den ligger strategisk godt for dine medarbejdere. De er kommet tilbage efter juleferien og har arbejdet i snart 2 måneder i en kold og mørk tid. Derfor kan det være godt for dem at give dem et afbræk og komme afsted så de kan have det lidt sjovt. Det kan give den ny energi de kan bruge helt indtil de skal på sommerferie nogle måneder senere.

Står du selv som leder og skal på skiferie så snak med dine andre kollegaer der også skal på skiferie. Så kan i snakke lidt om hvor i skal hen, hvor i har været og gode erfaringer til ting man skal opleve de forskellige steder. Det hjælper med at gøre strukturen i virksomheden mere flad og gøre at der er et indre spring mellem ”menigmand” og lederne. I kan også snakke om det udstyr i bruger til skiferien, er i på ski eller snowboard? Hvor har i købt skijakke? Og mange andre ting man kan vende med sine kollegaer ved kaffemaskinen, i frokostpausen eller alle mulige andre steder på arbejdspladsen.

Vi håber at både dig og dine kollegaer kommer til at have en god skiferie og at i kan komme tilbage på arbejdet med god energi