DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Linkbuilding kan være mange forskellige ting, og kan foruden også være rigtigt svært at forstå, hvis man ikke er familiær med emnet. Begrebet linkbuilding har fået et lidt dårligt ry, fordi mange vælger at bruge lyssky teknikker, som ikke nødvendigvis er de bedste og mest ordentlige former for teknikker. Du kan læse meget mere om, hvad linkbuilding er, og hvordan du bruger det, herunder.

Linkbuilding skaber organisk vækst

En af grundene til at rigtigt mange, især virksomheder og websider, vælger at. Bruge gratis linkbuilding er, at det kan skabe rigtigt meget organisk vægt. Grunden til dette er, at linket bliver smidt ud på nettet, i en søgemaskine, og der vil herefter opstå langt flere kliks og trafik hos den enkelte forbruger end før. Du kan få en gratis linkmulighed om måneden.

Gratis linkbuilding er 100% lovligt

Selvom rigtigt mange ikke tror det, så er gratis linkbuilding helt lovligt – fortsat at det er lavet ud fra de rigtige metoder. Reglerne indenfor linkbuilding er relativt simpel; det skal altid tydeliggøres, hvis der tales om annoncer og andre former for markedsføring. Bruger du linkbuilding metoder, der ikke overholder reglerne indenfor markedsføringsloven, kan du få en dyr bøde, som du med sikkerhed vil fortryde.

Lav så mange links som du har lyst til

Der er som udgangspunkt ikke en begræsning for, hvor mange links du skal og må lave. Antallet af linkbuilding links afhænger meget af, hvordan markedet ser ud, og hvordan konkurrenten indenfor dit søgeord udspiller sine egne links. Du kan bruge forskellige værktøjer til at undersøge, hvor mange links dine konkurrenter bruger, og hvor de helt præcist får dem fra. Du kan blandt andet bruge smarte værktøjer som eksempelvis Ahrefs, Majestic, Moz og SEMrush. Det er helt op til dig at vælge hvilket værktøj, der passer bedst til dig og dine undersøgelser.