DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det kan være, at du har en stor ting, som du ønsker at spare op til. Det kan faktisk være hvad som helst, men du synes, at det er enormt svært at finde penge til det. Du forsøger at spare op hver måned, dog har du lagt mærke til, at du tit slet ikke har så mange penge, du kan spare op. Måske er du studerende og derfor bare heller ikke har en høj indkomst, da studiejobbet heller ikke kan varetages hele tiden, da du skal have overskud til studierne også.

Men hvordan kan du så overhovedet spare op? Vi kan give dig nogle gode råd.

Dit forbrug

Det er vigtigt, at du begynder at blive langt mere opmærksom på dit forbrug. Du tænker måske ikke, at den kaffe der, som du købte i sidste uge, har så stor betydning, men det kan den have, da den repræsenterer dit forbrug og hermed, hvordan du bruger dine penge. Det kan dog også bare være, at du ikke har så mange penge, og derfor er det lidt umuligt for dig at spare op selv. Der er muligheder for lån – få penge nu og her.

Husk dog på, at det er bedre, at du selv kan finde pengene i din økonomi, og at der er konsekvenser ved et lån. Det er penge, som du får nu uden at gøre det store, men det er altså også penge, som du skal betale tilbage, og du kommer til at betale mere tilbage, end det du har fået.

Ekstra arbejde

Hvis du netop gerne vil undgå det lån og måske bare føle mere, at du selv har kæmpet for at spare de penge op, så du kan få det, som du sparer op til, så er ekstra arbejde også svaret. Pas dog på med at presse dig selv.