DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi er efterhånden blevet ret afhængige af vores mobil, vi gemmer flere og flere data på den.
Den har for længst erstattet den lille bog vi havde med telefonnumre til alle vores kontakter, og for de fleste erstatter den også både kamera og musikafspiller, så alt det vi har brug for i hverdagen ligger nu i lommen.
Men hvem har ikke prøvet at stå der med en smadret telefon og så have mistet det hele – det er rigtig ærgerligt.

Brug skyen, din pc, eller andre backup metoder

Du kan løbende og nemt overføre dine billeder fra Samsung mobil til din pc, så det gør det hele en del nemmere. Derudover er det også muligt for dig ganske nemt at overføre dine kontakter fra samsung mobil til samsung mobil.

Dette findes der flere gratis metoder til, og du kan også vælge at betale for det, hvis du hellere vil det.
En af de metoder, som nok vil falde nemmest for de fleste, er at bruge nogle af Googles funktioner. De fleste Samsung mobil ejere, har helt sikkert også en Google konto, og her findes der værktøjer der automatisk uploader og gemmer billeder i skyen, som du så også kan logge ind på fra din pc og hente dem.
Ligeledes ville du kunne logge ind fra en anden telefon og hente alle dine kontakter fra din google konto, såfremt du selvfølgelig har valgt at gemme dem der.

Andre muligheder

Hvis du ikke ønsker at bruge sky-baserede løsninger som f.eks. dropbox eller onedrive, så kan du også overføre dine fotos via et USB kabel til en mappe i din pc, og kontakter kan nemt overføres fra telefon til telefon med Samsung Smart Switch – dette kræver dog, at du kan bruge skærmen på den telefon, du vælger at overføre fra, til at godkende adgang fra.