DEL
Mobilkrigen topper

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Kampen om Danmarks billigste mobilabonnement raser og selskaberne er sultne som aldrig før. Flere lavprisselskaber tilbyder abonnementsløsninger med en masse forbrug i form af data, taletid og fri sms, til lave priser. Priserne for disse abonnementsløsninger er helt nede omkring 49 kr. pr. måned. Vi har taget et kig på markedet og fundet 3 gode billige abonnementer til under 100 kroner pr. måned og 3 abonnementer som vi mener giver mest “value for money”, til en forbruger med en normalt forbrug (ca. 10 timer, 10 gb data, fri sms/mms og 4g). Se listen herunder.

Mobilabonnement til under 100 kroner

Call Me – Det absolute billigste abonnement hvor der er inkluderet data og tale er Call Me. Her får du 1 time tale, 1 gb data og fri sms. Her er vi helt nede og betale blot 49 kr. om måneden. 

Oister – Her tilbydes et abonnement til blot 59 kr. pr. måned, hvor du får inkluderet 2 timers tale, 2 gb data og fri sms. Her har du oveni købet 0 kr. i oprettelse og ingen binding, det vil sige at din mindste pris blot er 59 kr.

CBB mobil – Ved CBB Mobil tilbydes 4 timers tale, 1 gb data og en pris pr. måned på 69 kr. Her er oprettelsen et symbolsk beløb på 1 kr, og ingen binding.

“Value for money” mobilabonnementer

Fullrate – Fullrate som både tilbyder mobil, tv og bredbånd har et mobilabonnement som koster 129 kr pr. måned, og indeholder 20 timer, 20 gb data og fri sms og mms. Oven i købet kører Fullrates abonnementer på 4g netværket, så det er fart på hastigheden når du surfer på nettet.

Telmore – Telmore har nogle forskellige abonnementer hvor de tilbyder forskellige tjenester inkluderet i abonnementet. Til blot 139 kr. får du 4g,  ingen binding, gratis oprettelse, ubegrænset taletid og 10 gb data. Oven i købet får du fri adgang til deres musiktjeneste som har mere en 10 million numre. Alt dette får du altså for kun 139 kr. og hvis du ikke er tilfreds, skifter du blot til en anden udbyder, da der ikke er nogen former for binding.