DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Uanset om du har ansvaret for printeren derhjemme eller på arbejdspladsen, så er der nogle punkter man er nødt til at tage til sig, for at få det bedste ud af printeren. Det vil altså sige, at det ikke er nok blot at købe en printer. Der hører nogle opgaver med det. For det første, er det i det hele taget en god idé, at investere i en printer, da der er mange der foretrækker at have dokumenter på papir, selvom teknologi har taget styret. Det gør det bl.a. nemmere at læse korrektur, og det skader ikke øjnene, som en skærm kan gøre. Dog skal man hele tiden holde sig ajour med den. En vigtig pointe er, at være sikker på at der ikke er et stykke papir, der sidder fast indeni printeren efter brug. Dette kan nemlig blive en stor udfordring, hvis det ender sådan efter en udskrivning. Derfor er det egentlig vigtigt, at man sætter papirer i printeren på den rigtige måde, så det ikke ender i en problemstilling, som mange gange kan tage noget tid og mange kræfter.

Sørg for altid at have patroner

En god idé er, at altid have farve- og/eller blækpatroner til din printer. Uanset om du synes at du har rigeligt i printeren eller ej, så er det en meget god idé, at du stadig køber nogle ekstra patroner, så du ikke ender i en stresset situation, når du endelig skal bruge printeren, og udskrive noget du skal bruge dagen efter eller lignende. Her er det uhyre hjælpsomt, at man har nogle ekstra farve/blækpatroner i kælderen, så man lige kan hive dem op, når der er brug for dem. HP blækpatroner er f.eks. en billig og kvalitet-sikker løsning på, at patroner måske kan komme til at koste for meget, især hvis det handler om en printer i en virksomhed.