DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Dansk Erhverv har slået det fast. Dansk økonomi står lige nu midt i et reelt opsving, og selvom det kunne være større, så har det slået sig fast i hele landet. Det kan mærkes rundt i de danske virksomheder, og det kommer til at kunne mærkes rundt på landets hoteller og konferencesteder, samt i HR-afdelingerne.

Nu skal der ansættes

Når produktionsapparaterne først kører på højtryk, som de gør under en højkonjunktur og opsving, kræver det kvalificeret arbejdskraft, og det kan mærkes rundt i landet. Lige nu ansættes der på livet løs, og Børsen rapporterer, at opsvinget, som særligt mærkes i bygge- og teknologisektoren, kommer til at resulterer i mangel på arbejdskraft, og det er en udfodring.

Der skal investeres i produktivitet

Tidligere har der været tilbageholdenhed i forhold til investeringer i kurser og møder. Det er såkaldt nice-to-have elementer, som har været sparet væk igennem finanskrisen, men et godt møde og en produktiv dag kræver altså, at alle deltagere hives ud af deres sædvanlige miljø og sættes i de rigtige rammer.

Hvor man tidligere har kigget på effektiviseringer indenfor produktionen, så skal der nu også effektiviseres i beslutningsprocesser, og det sker ofte ved at arrangere dagmøder  og aftenmøder, som leverer de perfekte rammer for beslutningstagere og deres kollegaer.

Hos Hotel Kirstine, som hjælper virksomheder rundt i landet med at facilitere de helt rigtige rammer for virksomheder, der ønsker at afholde diverse formelle mødetyper, kan man allerede mærke, at der er øget interesse for kurser og møder. Således åbnede man for år tilbage “trykkeriet”, hvor der er plads til op til 160 personer.

Og det bliver ifølge Hotel Kirstine fremtiden indenfor dagmøder. Store arrangementer, hvor hele afdelinger deltager til kurser eller møder, vil i højere og højere grad være en del af den pakke, som virksomhederne efterspørger, og derved også en del af den pakke, som hotellerne rundt i landet, tilbyder.