DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

2017 er 10-års jubilæet for frigivelsen af den første iPhone, og nu er rygterne om den næste model allerede godt igang.

Den første iPhone blev præsenteret af Steve Jobs i 2007, og selvom det føles som om det var i går, så er meget vand gået under broen, og den teknologiske udvikling har taget adskillelige kvantespring siden. Og således er det iPhone 8 vi efterhånden er nået til. iPhone har længe været kendt som den bedste mobil på markedet, men der begynder for alvor at være hårdt konkurrence om positionen som førende mobilproducent i verden. Derfor forventes det også, at Apple sparker fra sig med den kommende iPhone 8.

Spændende lækage fra Apple selv

Og i en ny lækage, som flere medier beskriver som kommende fra Apple selv, viser flere og flere stykker af kode, som udviklere af apps har fået fingre i, hvad vi kan forvente os af den kommende iPhone.

For det første kommer der ikke kun én ny iPhone. Det forventes fra rygtesmedene, at der lanceres en iPhone 7S i både normal og Plus-størrelse, samtidig med at der lanceres en iPhone 8.

Nyt i iPhone 8?

Den kommende iPhone, som i øvrigt forventes at skifte navn, ankommer uden knap og med fullscreen på den ene side. Det er et kæmpe skifte, da mobiler kun med touch-skærm og ingen knapper ikke tidligere har været en mulighed.

Apple er kendt for at levere varen, og derfor er der også store forventninger til, hvad denne teknologi kan føre med sig. For hvordan får man adgang til telefonen, nu hvor man ikke længere kan scanne sit fingeraftryk?

Ansigtsscanning bliver det næste store teknologiske kvantespring, som præsenteres med iPhone 8. Og selvom det allerede er stort i Kina, og Huawei allerede har udbredt denne teknologi blandt asiatiske kunder, så forventer finansmarkederne meget af den kommende iPhone.

Seneste finansielle udmelding fra Apple viste solidt overskud og den forventede vækst.