DEL
fidget spinner danmark

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når vi taler om arbejdsmiljø, er der flere punkter at tage hensyn til. Det kan både være tonen på jobbet, det fysiske arbejdsmiljø eller det psykiske arbejdsmiljø. En af de helt store faktorer for et godt psykisk arbejdsmiljø er, at du ikke stresser på jobbet, da det i værste tilfælde kan resultere i vedvarende stress. En ny dille i danmark er med til at nedsætte risikoen for stress. Se her, hvilken dille der er tale om.

En dille, som skaber bedre arbejdsmiljø, lyder umiddelbart absurd og usandt. Men ikke desto mindre er fidget spinner kommet til Danmark. Og det er lige præcis denne gadget, der i disse tider fylder meget i medierne.

Umiddelbart ligner fidget spinneren blot et stykke legetøj, der mest af alt er forbeholdt børn. Men målgruppen er faktisk folk, der har tendens til rastløshed eller koncentrationsforstyrrelser.

 

Hvad er en fidget spinner?

Er du i tvivl om, hvad en fidget spinner er? Det er der god grund til. Det giver nemlig ikke umiddelbart sig selv. Produktet er en gadget, som har en fast akse i midten, hvorom du med de andre fingre kan rotere spinneren. På den måde kan du bevæge dine fingre eller hænder, men uden at skulle fokusere på det — og det går ikke ud over din koncentration.

Det går heller ikke ud over de andre i lokalet, som det gør, når du sidder og klikker med en kuglepen. Ligeledes er det altså med til at holde fokus og koncentrationen, for personer som kunne have svært ved dette.

 

Kan købes i flere webshops

Ligesom så mange andre mode gadgets, kan fidget spinner nu også købes i Danmark. Lav blot en søgning på “fidget spinner danmark“, og du vil hurtigt kunne se en masse webshops, som tilbyder dette produkt. Du skal dog være opmærksom på at kvaliteten og prisen kan variere meget. Der findes et hav af forskellige former og farver. Den slags som er mest udbredt er den klassiske med tre vinkler. Se den på billedet her:

fidget spinner danmark

Hvis du blot vil holde fokus på rastløsheden og koncentrationen, er denne fidget spinner en fantastisk løsning.