DEL
iphone red

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Den 21. marts lancerede Apple en ny iPhone 7, og en række andre opdateringer af produkter. Læs med her og hold dig opdateret på hvad der sker.

Det er som sådan ikke en ny iPhone, men en ny farve. Apple har i samarbejde med den globale fond RED, som bekæmper AIDS og hiv i Afrika. RED og Apple har i mange år samarbejdet om at udrydde disse forfærdelige sygdomme, og den nye farve på iPhone 7 er et status symbol deres 10 årige samarbejde. Den røde iPhone 7/7 Plus er en limited edition, og koster fra 6.699 kroner, og hvor en del af pengene altså går til RED-organisationen.

Den røde iPhone 7 kan allerede købes i flere butikker og bestilles på Apple.com. Telefonen fås kun i 128GB og 256GB, og altså ikke den billigste udgave på 32GB. Sammen med lanceringen af den røde iPhone, har Apple også skruet op for lagerpladsen på iPhone SE-modellen der nu fås i 32GB- og 128GB-versioner. 16GB og 64GB-versionen udgår. Prisen på 32GB skulle efter sigende være den samme som 16GB versionen. Du kan sammenligne priser på mobilabonnementer og telefon ved de forskellige teleselskaber og undersøge hvor det bedst kan betale sig at købe telefonen henne.

Andre produkter blev lanceret

D. 21 marts blev der ligeledes lanceret eller opdageret på iPad fronten. iPad mini får nu kun i en 128GB, og koster 3799 kr og de almindelige iPad, med 9,7 tommer skærm kommer til at koste 2999 kr, for 32GB versionen. Det kan tyde på at Apple gerne vil have os til at gå væk fra de mindre skærme på iPads. Ligeledes er skræmen på iPadsene blevet en anelse mere lysstærke og hedder altså ikke længere “Air”. Samme dag annonceret Apple ligeledes en ny app, man kan lave korte videoer til sociale medier med. Den hedder Clips og man kan optage videoer på samme måde som på f.eks. Instagram, flytte rundt på rækkefølgen, lægge musik og tekst på, og derefter poste den på alle de sociale medier, find den allerede i dag i App Store.