DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Vi vil komme med et par gode råd til, hvordan du kan istandsætte en gammel restauration til et flot og indbydende sted for dine gæster. Det er vigtigt, at både du og dine medarbejdere har de bedste arbejdsforhold i køkkenet, så I også kan levere mad i topklasse for jeres gæster. Det handler om at have det rette udstyr, så der ikke mangler noget i køkkenet – og selvfølgelig handler det om orden, og renlighed. Det betyder både meget for jer, at virksomheden udstråler orden, men det betyder også meget for de kunder, der kommer ind ad døren.

Køkkenet må ikke mangle noget

Når man er nystartet eller bare skal i gang med den storerenovering, kan det være en god idé at starte med køkkenet. Oftest har man allerede renovereret området, hvor jeres gæster sidder, hvorfor vi mener, at I gerne må tænke på jer selv.

I køkkenet er der, hvor magien sker. Det er der, I tryller simple madvarer om til kunstværker, smagsoplevelse og samvær for andre. Det er derfor, at køkkenet er vigtigt. Hvis ikke det fungerer, hvordan kan I så lave lækkert mad til jeres gæster og give dem en oplevelse, de ikke vil glemme? Vi anbefaler derfor, at du investerer i et ordentligt storkøkken, hvor du er sikret kvalitet, så du kan trylle kvaliteten frem i råvarerne på fineste og nemmeste vis.

Nordiskstorkokken.dk kan du finde køkkenprodukter i lækre materialer i en god kvalitet. Et storkøkken skal have en vis kvalitet, så du er sikret, at det kan holde til at blive brugt i flere timer om dagen – hver dag. Alle storkøkkener er selvfølgelig i en anden prisklasse end et normalt køkken, men du kan også altid skifte det ud, der ikke længere fungerer. Et nyt køkken er en investering, og du bestemmer selv, hvor meget der skal fornyes.

Orden giver tilfredse gæster

Med et helt eller delvist nyt køkken, der virker, vil det nu være muligt at lave jeres lækre retter uden at blive forstyrret af en ovn, som hele tiden driller eller et gaskomfur, der kun nogle gange virker. I kan derfor nu fokusere på det i brænder for – at lave lækkert, velsmagende mad. Men der skal selvfølgelig også være styr på førstehåndsindtrykket i restauranten, hvilket kan være svært at nå, hvis I er en lille virksomhed.

Et af de bedste steder at starte med ordenen er uden for restauranten – nærmere bestemt med vinduerne. Det er vigtigt, at folk møder pæne, rene vinduer, hvor de kan se ind i restauranten og blive inspireret, mens jeres gæster inden for kan se ud på gaden. Vinduespolering bliver oftest bedst, når der bliver gjort af personer, der lever af det. Vi anbefaler derfor, at I finder et firma, der kan gøre det for jer.

På den måde har I mere tid til at udforske maden og jeres nye køkken, hvis I lader andre eksperter om vinduespoleringen. Det er en beslutning, som I ikke vil fortryde, idet det skaber et godt førstehåndindtryk med polerede ruder, hvor I derefter kan afslutte indtrykkene med lækkert, nytænkende mad.