DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

En øget arbejdsglæde er noget af det der kan have den største effekt på dine ansatte og hvor meget de kan biddrage til i din virksomhed. Det betyder at jo højere arbejdsglæde du kan være med til at skabe jo mere bliver der arbejdet og produktiviteten går op. Sygefraværet vil samtidig falde og dermed vil det hele i sidste ende være godt. En øget arbejdsglæde kan også føre til at folk bliver længere og du dermed kan spare tid på ikke hele tiden at skulle lære nye medarbejdere op og i du i stedet kan få nogle af de dygtigste på området.

Hav en flad organisation

Når der er kort fra ledelsen til manden på gulvet, så vil alle føle at de kan snakke sammen og dermed vil du hurtigere få viden omkring hvilke ting der mangler eller hvad der er utilfredshed med

Gør meget for dine medarbejdere

Medarbejdere har mange forskellige ønsker til hvordan de gerne vil have en arbejdsplads og her kommer nogle af de hyppigste og steder du kan fikse dem. Hvis de gerne vil have større fleksibilitet i forhold til skrivebord, så overvej et hæve-/sænkebord som dem her fra kontormoebler.dk. Vil dine medarbejdere gerne have en anderledes frokost, så find ud af det i samarbejder med dem. Vil dine medarbejdere gerne have flere sociale arrangementer, så få professionel hjælp til at afholde dem eller find nogle der godt kan lide at stå for den slags.

Frugt, kaffe, vand og snacks

Det er nogle af de ting der kan gøre at dine medarbejdere lige giver den 5% ekstra i løbet af arbejdsdagen. Hvis man lige er lidt nede og så kan gå ud og få lidt slik eller en småkage for at få et tiltrængt sukker boost vil det være gavnligt for rigtig mange mennesker og dermed også dig.