DEL
onlineshopping

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Flere og flere online butikker skyder frem i dag, og det er ingen hemmelighed at der er penge at spare ved at handle online. Mange netbutikker har kun et lager tilknyttet, og har på den måde ikke store månedlige udgifter til et butikslokale. Ligeledes er der ingen lønudgifter til butikspersonale, kun minimale udgifter til lagerpersonale, som står for at pakke og sende varerne afsted. Men der findes også måder til hvordan du kan få yderligere rabat ved at handle online – læs med her.

Rabatkoder vinder frem

Konkurrencen blandt webshops er stor og derfor er der mange sider som tilbyder forskellige rabatkoder ved at handle online. Det er der mange hjemmesider der har fået øjnene op for, som samler de forskellige koder til mange forskellige webshops. Dog svinger kvaliteten virkelig meget og på nogle sider er alle koderne udløbet eller også reklamere de blot med at shoppen holder udsalg.

Spot de rigtige sider fra start

Som tidligere nævnt findes der et hav af forskellige sider som samler rabatkoder til onlinebutikker. Sider som rabathelten, rabatkongen og rabatbanditten er alle stærke rabatsider, som stort set tilbyder de samme rabatkoder. F.eks. tilbyder de alle rabatkode til Unoeuro, men rabatten svinger fra side til side. På Rabatbanditten vil du kunne opnå 3 måneders gratis webhotel, rabat på forskellige webhoteller og egen virtuelle server.

Hvordan er disse sider finansieret?

Mange undrer sig over hvordan disse sider tjener penge eller om det er et samarbejde mellem de forskellige webshop. Men så snart at du bruger en kode fra en af de pågældende sider, får rabatsiden en slags kommission for at bringe kunde ind til shoppen. Mange rabatsider sørger for at få gode affiliate aftaler med de forskellige webshops, og hver gang der bliver klikket på en rabatkode fra en af siderne, opnår rabatsiden en månedlig bonus.

Husk altid at undersøge forskellige rabatsider, inden du foretager et køb online. Der vil næsten altid være små rabatter at hente og det kan man ligeså godt tage med.