DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Lige nu rapporteres det endelig, at Danmark står midt i et opsving, og der går ikke længe før finankrisens besparelser bliver lagt bag os. For med opgang kommer knaphed i arbejdskraft, og det betyder, at derfor alvor kredses for de ansatte. Og det vil kunne mærkes på festkontoen.

Medarbejderne rundt i de danske virksomheder kan godt begynde at kridte danseskoene, for ansatte i de danske virksomheder går en festlig periode i møde. Det spår flere aktører i eventbranchen i hvertfald, nu hvor der for alvor er kommet gang i økonomien hos de danske virksomheder.

Firmajulefrokoster bliver gigantiske

En af de helt store satsninger bliver dette års sæson for firmajulefrokoster. For hvor det tidligere har været et naturligt område at spare på, så er det nu, at danske virksomheder investerer i julefrokoster. Hos Grunk Event, som er en af landets første arrangør af firmaevents, personalefester og særligt julefrokoster, har man således gearet sig til en kæmpe julefrokostsæson i 2017.

Rundt i landet afholder de 8 gigantiske fester, hvor det forventes at flere tusinde ansatte i forskellige firmaer vil svælge sig i sild, snaps, juleøl og flæskesteg. Og med økonomisk bedring i horisonten løftes festerne lige til et andet niveau.

Vi har i år kunne booke kunstnere som; Andrew Strong, Wafande, Infernal og Rasmus Walter. Store danske navne, som man normalt ikke oplever til firmafester. Men skal der være fest, så lad der være fest, siger Morten Grunk fra eventbureauet Grunk Event.

Flere personalegoder

Også på arbejdspladsen vil danskerne mærke forbedringer, for allerede nu varsler de økonomiske vismænd, at vi snart kan ende i en situation, hvor arbejdskraften bliver knap, og hvor danskerne derfor kræver mere i løn.

I denne tid afløses sådanne krav dog oftest af personalegoder af anden art. Fri mobil, bredbånd i hjemmet, gratis øl om fredagen, en ekstra personalefest eller måske en fridag mere, er ikke uhørt krav hos danskerne.

Én ting er i hvertfald sikkert: Vi går en mere festlig og økonomisk sund tid i møde.