DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det kan være en rigtig god ide at oversætte ens hjemmeside, så den er tilgængelig for langt flere kunder. 

Læs mere her om fordelene ved at oversætte ens hjemmeside samt hvordan du får en professionel oversættelse. Denne side er relevant for alle hjemmesideejere, som kraftigt overvejer hvorvidt de skal oversætte deres hjemmeside eller netbutik. 

Fordele ved at oversætte netbutikken eller hjemmesiden 

Når du oversætter teksten på din netbutik eller din hjemmeside, så gør du den langt mere brugervenlig for en større del af din kundeflade. 

Hvis du for eksempel har rigtig mange kunder som bor i Spanien, så kan det være en rigtig god idé at have en oversættelse på det spanske sprog. 

Kunder vil ikke benytte din hjemmeside, hvis de ikke kan forstå det sprog du benytter på den. Mange vælger at bruge det engelske sprog til at kommunikere med deres kunder på internettet. Men selv dette er ikke nødvendigvis den bedste løsning.

Der er rigtig mange mennesker, som ikke føler sig helt trygge ved det engelske sprog. Og det er heller ikke alle, som er lige gode til det. Det er derfor bedst at have lokale sprog, så alle kunder kan være med.

Dette betyder dog naturligvis ikke, at du skal have en oversættelse på alle sprog her i verden. Det ville fylde unødvendigt meget og ville også være meget upraktisk. Og det kan også gøre din hjemmeside meget langsommere. 

Det er meget bedre at fokusere på de sprog, som dine kunder benytter sig af. Prøv at undersøge hvor dine kunder hører til. Hvis du for eksempel har en masse kunder fra Norge, så kan det være en god ide at have en oversættelse på det norske sprog. 

Eller måske har du mange kunder fra Tyskland? Så kan det være en rigtig god ide at have en tysk oversættelse. 

Hvordan får du en professionel oversættelse? 

Det kan være en rigtig god ide at have en professionel oversættelse fremfor at sætte amatører til at lave oversættelsen. På den måde er man helt sikker på, at tingene bliver lavet rigtigt. Og hvad er professionel oversættelse

Du kan blandt andet benytte et oversættelsesbureau, hvis du gerne vil lave en professionel oversættelse af din hjemmeside. Der findes mange af sådanne bureauer rundt omkring i landet og der er derfor masser af muligheder at vælge imellem. 

Prøv at finde frem til et oversættelsesbureau, som har rigtig meget erfaring og nogle gode oversættere.