DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når man skal skifte tandlæge, er der mange der vil læne sig op af deres venner og bekendte, og deres erfaringer, når de skal finde ud af hvem de skal vælge. Flytter man eventuelt til en ny by, hvor man ikke kender nogen, kan det være svært finde nogen man kan få gode råd fra.

Den nye danske portal NyTandlæge, skal gøre det let at finde en ny tandlæge, hvis man af den ene eller anden grund skal skifte. Det kan være man er utilfreds med sin nuværende, eller det kan som skrevet ovenfor være, at man skal skifte på grund af flytning eller lignende.

På hjemmesiden kan man søge efter tandlæger i forskellige byer og så få en oversigt hvilke tandlæger der er tilmeldt og man dermed kan vælge mellem. Udover at man kan få en oversigt over dem, så kan man også sammenligne de forskellige tandlæger. Hvis man eksempelvis skal have lavet en krone eller bro, vil de fleste eksempelvis nok foretrække at vælge en, der har dette som speciale.

Tandlæger opretter sig

Tandlæger kan selv oprette sig på Nytandlæge, så hvis man har en klinik og gerne vil være på hjemmesiden, er det blot at gå ind og oprette sig. Selvom man ikke har oprette sig er der en god sandsynlighed for at ens klinik allerede er der. Som ejer af klinikkerne kan man så selv gå ind og ændre oplysninger eller komme med supplerende, eksempelvis hvem hvad der er specialet på de specifikke klinikker.

Brugernes bedømmer

Brugerne kan så bedømme klinikker og give dem 1 til 5 stjerner, så på sigt kan det blive en stor portal, hvor man kan finde de bedst anmeldte tandlæger og så ud fra dette bestemme sig for, hvem kan vil skifte til.

Når man har fundet den ønskede, man kan direkte på hjemmesiden bestille en tid og dermed blive kunde hos tandlægen.