DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Som virksomhed ønsker man selvfølgelig at tiltrække den bedste arbejdskræft. Det vil nemlig betyde at man kan skille sig ud fra konkurrenterne og dermed tiltrække flere kunder og øge både omsætning og overskud. Men for at tiltrække den bedste arbejdskræft, så bliver du også nødt til at være den bedste arbejdsplads at arbejde på. Det kommer nemlig ikke af sig selv at de bedste folk bare vil arbejde alle steder. Når man er god til sit arbejde, kan man godt tillade sig at stille krav til det sted man arbejder for man har nemlig ret frit valg på hylderne for hvor man vil lægge sine kræfter og bruge sin viden henne. Derfor kræver det også noget af dig som virksomhedsejer hvis du vil have dygtige folk til at arbejde for dig.

Noget af det man kan gøre, er at forbedre den mad der bliver spist på arbejdspladsen. Det kan faktisk også være med til at øge produktiviteten for alle andre ansatte at man får noget ordenligt og noget sundt at spise.

Det kan også være at du skal øge sikkerhed og de fysiske rammer for arbejdet på din arbejdsplads. Hvis man føler man arbejdet i en gammel bygning der kan styrte sammen hvert øjeblik eller ens computer kan blive stjålet hen over natten, så har man ikke lyst til at arbejde der. Hvis sikkerhed er et problem, kan det være du skal ringe til en låsesmed i Virum for at få et sikkerhedstjek på stedet og få at vide hvad du kan gøre nu og her.

Slutteligt kan man kigge på om man skal til at lave flere eller bedre personalegoder. Det kan være at du stiller et gratis fitness abonnement til rådighed. At du betaler internet, telefoni eller en bedre pensions ordning for dine ansatte. Disse kontante fordele kan også være med til at tiltrække gode kræfter til din virksomhed.