DEL
musikproduktion

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Som musiker er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du kan bevæge dig hen. Men der er alligevel et stykke vej fra tegnebrættet til et radioværdigt resultat. Derfor søger langt de fleste nyudsprungne musikere hjælp hos mere erfarende musikere.   

Musikproduktion det løfter vokalen

Måske kender du det med at gå med en sang i hovedet. Lyrikken er klar. Melodien sidder fast på læben, men du mangler det instrumentale bag vokalen. Du ser violinen og kontrabasen slå an, men let’s face it, det er svært at være god til alle instrumenterne på en gang. Læs mere her om, hvordan du finder hjælp til at tage det næste skridt fra at nynne i badekaret til at hører dig selv over radioen. 

Beat der inspirer det næste hit

Nogle starter med teksten og andre melodien. Som sangskriver kan en ny melodi være det skub, som du ikke vidste, at du havde brug for. Skubbet, der tager dig til nye højder. Melodien, der inspirer dig til at rive op i gamle noter eller komme på nye tekster. Den rigtige melodi er som en muse, der lader dig fører hen til inspirationens stamme. Så hvorfor ikke tage chancen for få en melodi lavet til din stil, som kan inspirer dig til din næste succes. 

Levende instrumenter i studiet

Musikproduktion efterhånden gået hen og blevet meget hightech, men til tider kræver en sang ikke blot en standart bas eller guitar fra produktionsprogrammerne. Nogle sange skriger efter en live-indspillet instrumental version for at underbygge vokalen og danne rammerne for de sanseindtryk lytterne gerne skulle få. Det skaber et helt særligt udtryk, når man kan hører instrumenterne og vokalerne spille sammen i et studie. Hvorfor nøjes med knapper, hvis man kan få muligheden for at skabe et kunstværk?