DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi har alle hørt det. Klimaproblematikkerne er nået til et ildevarslende højdepunkt, og de har ikke planer om at standse. Adskillige klimaaktivister overalt på kloden kommer gang på gang med opråb, om at verdens befolkning skal opføre sig meget mere klimavenligt. Og det gør du jo selvfølgelig også. Du vælger cyklen frem for bilen. Du holder dit skrald fra gaderne. Du er stærk tilhænger af økologi. Men du bør og kan tage langt flere tiltag for at være med til at sætte en stopper for de farlige klimaudfordringer, som påvirker os alle. Du kan eksempelvis starte med at gøre din bolig mere bæredygtig.

Bæredygtige alternativer er vejen frem

Det er naturligvis ikke bæredygtigt for miljøet, når kulkraftværker sender CO2-storme ud til ozonlaget og forstærker den globale opvarmning. Derfor kan man med god logik foreslå brugen af vedvarende energikilder. Hvis du bor i hus, er det er en udmærket ide at skaffe sig solceller på taget, som kan forsyne hjemmet med vedvarende energi. Der er mange bæredygtige alternativer til boligen, som du kan gøre brug af. Eksempelvis kan du også fremskaffe dig en varmepumpe, som på effektiv samt miljøvenlig vis kan give dit hjem rigeligt med varme. Det kan du såvel som miljøet ikke modstå.

Få styr på dit affald

Du smider selvfølgelig dit skrald i affaldsposen, og det er jo på mange måder godt. Men du risikerer at smide dit affald ned i en skraldespand, som ikke bør indeholde bestemte former for affald. Derfor er det en nødvendighed at sortere sit affald. Når du forsyner dig med affaldsposer til de forskellige former for skrald, så sikrer du, at du ikke forsager besværligheder for vores alles jordklode.

Sluk for lyset og vandet

Du har sikkert hørt den før. Men du bliver simpelthen nødt til at slukke lyset, når du forlader rummet samt slukke for vandet, når du ikke bruger det.