DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Et kommercielt køleskab er ofte et af de mest anvendte apparater i det professionelle køkken. Som sådan skal det være kraftigt nok til at håndtere varme forhold, samtidig med at det er pålideligt nok til at fortsætte, selv når dørene konstant åbnes. Når alt kommer til alt kan et kommercielt køleskab ofte have hundreder, hvis ikke tusinder af pund værd i lager inde. Denne vejledning skal hjælpe dig med at forstå forskellene mellem de forskellige tilgængelige køleapparater samt fordelene ved hver enkelt. Brug for hjælp? Denne guide vil guide dig til det rigtige køleskab til dine behov.

Kommercielle funktioner

Her er et par funktioner, man skal kigge efter, når man køber et kommercielt køleskab.

Kapacitet: Prøv at få et køleskab med plads nok til at klare din travleste service. For lille, og du risikerer, at mad spildes. For stort, og køleskabet tager for meget af dit køkken og øger dine driftsomkostninger. Bemærk, at hvert køleskab har en kapacitet og en netto kapacitet. Netkapaciteten er køleskabets samlede anvendelige plads. Du kan købe store køleskabe og frysere til hotel-, restaurant- og vaskerisektoren hos Fagor her.

Størrelse: Da det er en så stor og vigtig del af køkkenet, er det vigtigt at sikre, at det passer inden købet. Kan du forestille dig besværet med ikke at kunne gemme din levering af friske produkter, fordi køleskabet ikke passer ind gennem døren? Selv hvis du ikke har ventet på en levering, er det meget lettere at foretage nogle enkle kontroller først. Denne video giver dig nogle nyttige tip.

Klimaklasse

Dette repræsenterer den højeste omgivelsestemperatur, som køleskabet kan fungere effektivt. Generelt betragtes klimaklasse 4 som ”middelafgift”, mens klimaklasse 5-køleskabe er ”tunge drifter”. En god tommelfingerregel er, at hvis dit køkken rutinemæssigt er over 32 ° C, er det sandsynligt, at du har brug for et klimaklasse 5-køleskab. På Nisbets websted har relevante produkter enten en klimaklasse eller en maksimal omgivelsestemperatur.