DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

For dem, der hader rengøring, er det vigtigt at vælge det rigtige støvsuger. Nogle modeller er bedre egnet til visse opgaver og overflader end andre. Hvis du vælger den rigtige, spares du for besværet med, at skal støvsuge den samme sektion af tæppet fem gange. Der er meget at overveje, men en støvsuger kan være en større investering, derfor kan det godt betale sig at gøre forarbejdet inden du køber en støvsuger.

Vælg hvilken type støvsuger du har brug for

Der findes flere forskellige slags støvsugere, så det kan være svært at vælge, den der passer til dit hjem. Den traditionelle støvsuger med posen er det mere sikre valg. Den har været på marked i mange år, men der er ikke blevet lavet mange ændringer på den, fordi den i forvejen bruger en effektiv teknologi. Stang- og håndstøvsuger er ikke gode, hvis du har et stort hus. De er til gengæld smarte, hvis du bor i lejlighed, og ikke har plads i dit skab til en stor støvsuger. Robotstøvsugere er blevet mere og mere populære over de seneste år. Vi gider ikke bruge lang tid på at gøre rent, derfor er robotstøvsugeren ved at overtage marked. Men hvis du fx har mange dørtrin, trapper eller andre forhindringer, er det ikke ret effektivt med robotstøvsugeren.

Her skal du købe din støvsuger

Når du har fundet ud af, hvilken støvsuger type du går efter, skal du finde den præcise model. Du kan med fordel læse på anmeldelser fx støvsuger fra Miele test. Anmeldelsen beskriver ud fra forbrugerenes udsagn, hvilke støvsugere der er bedst. Efter du har fundet den model, som passer netop til dig, kan du prissammenligne. Der er ofte penge at spare, hvis man blot bruger et par minutter på at kigge efter hvem, der forhandler støvsugeren billigst.