DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi lever i et samfund, hvor indbrud stadig er et stort problem. Selvom antallet af indbrud er faldet de seneste år, så er indbrudstallet stadig meget højt i Danmark. I 2018 var der 29.015 indbrud – og hvis det skal falde, så skal vi være bedre til at sikre vores hjem mod indbrudstyve. Det er derfor i dag vigtigt at skabe et sikkert hjem. Der findes flere forskellige måder at skabe et sikkert hjem på. Læs med her og find ud af, hvordan du bedst sikrer dit hjem fra ubudne gæster – både når du ikke er hjemme i løbet af dagen eller når du er på ferie i længere tid.

Det lyder måske som en lavpraktisk løsning, men derfor er den faktisk stadig meget effektiv. Hvis den ubudne gæst ikke engang kan komme ind på din grund, så kan han selvfølgelig heller ikke bryde ind i huset. Et hegn holder ubudne gæster ude, fordi de ikke gider at bruge den ekstra energi på at finde ud af, hvordan de kommer over eller igennem hegnet. Det er meget nemmere for dem bare at hoppe videre til naboen, som ikke har et hegn rundt om huset. Læs mere om kvalitetshegn og -porte lige her.

En hund er endnu en lavpraktisk løsning på indbrudsproblematikken. Hvis du har en hund – selvfølgelig en hund af en vis størrelse, så er du nærmest garanteret at indbrudstyven hopper videre til naboen. Det skal dog lige siges at man ikke skal anskaffe en hund udelukkende med det formål at holde indbrudstyve ude. Hunde har brug for tid og opmærksomhed – og de kan ikke bare være alene hjemme hele dagen.

En tyverialarm er en mere direkte løsning på indbrudsproblematikken. En tyverialarm sikrer huset på en helt anden måde. Den sørger blandt andet for at man skal kende en adgangskode for at undgå at alarmen går i gang, når man kommer ind i boligen. Hvis alarmen går i gang, bliver alarmselskabet underrettet og får sendt vagter afsted mod hjemmet så hurtigt som muligt. Og ligesom med blandt andet hunde og hegn, så sikrer tyverialarmen også mod indbrudstyve ved blot at være der. Tyven går nemlig udenom alarmen og hen til naboen i stedet for.