DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Danskerne er et folkefærd bestående af cyklister, og lige nu sker der stor teknologisk udvikling indenfor cykelbranchen. Det kan mærkes i butikkerne, hvor salget af cykler for alvor har sat spurten ind.

Danskerne elsker at cykle – så kort kan det siges, og med de nyeste modeller af elcykler på markedet er der noget for enhver. Faktisk så er salget af elcykler fordoblet over de seneste år. Og det er gode nyheder for cykelforhandlerne, for der er ikke længere den aura af ældrehjælp over elcyklen, som der tidligere har været.

»Før i tiden betragtede vi elcyklen som et redskab til ældre mennesker, der havde opgivet at cykle. Nu er det blevet mere prestigefyldt at køre på el, og du kan få motor på både citybikes, mountainbikes og ladcykler.«, fortæller Thomas Johnson, direktør i Dansk Cykelhandlere til Politiken.dk.

Elcyklen har ligesom fået et nyt brand, idet det tidligere har været forbeholdt én slags cykel, men nu ser man det særligt brugt på ladcykler, som så måske erstatter kernefamiliens bil nummer to.

Også salg af cykler til de små boomer

Løbecykler i alverdens afskygninger går også som varmt brød hos diverse cykelforhandlere. Modeller såsom Puky Løbecykler er meget populære og sælges i stor stil online, netop fordi der ikke er problemer med stelstørrelser og så videre, idet der er tale om én størrelse som passer til alle.

Det er vigtigt for børn at lære at cykle tidligt, og her er løbecyklerne et godt værktøj til at træne balancenerven. Hos Rådet for sikker trafik anbefaler man også cyklister, at få lært deres børn at cykle i så tidlig en alder som overhovedet muligt. Det giver nemlig erfaring, og for cykelforhandlerne er dette nok heller ikke en dårlig ide. Vænner man forbrugerne til at cykle i en ung alder, fortsætter efterspørgslen resten af livet, og der betyder et yderligere salg i cykler.

På den måde, er der tale om konstans markedsmodning, og med produkter som elcykler modner man hele tiden nye kunder til at tage produkterne til sig. På den måde er cykelforhandlernes slutspurt nok endnu ikke sat ind.