DEL
fidget spinner danmark

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Med et decideret opsving, der samler sig som kraftige skyer over det danske land, er der for alvor gang i hjulene hos de danske virksomheder. Men rundt om i verden, er der også gang i markederne, og det presser de danske virksomheder til at blive bedre. Det betyder kronede dage i den danske konsulentbranche, fordi lige nu investeres der for alvor i udvikling, rådgivning og værktøjer.

Lige nu buldrer optimismen løs hos de danske virksomheder, men det også nu, der skal investeres i interne forhold og efteruddannelse.

Fremtidens HR hedder DiSC

Særligt indenfor levereringen af DiSC certificering er efterspørgslen for alvor steget. Everything DiSC er et værktøj, som virksomheder og medarbejdere, der ønsker at blive bedre til organisationsudvikling, men også på det personlige plan, hvor man fokuserer på udvikling af ledere og medarbejdere, som derved bliver bedre til at håndtere konflikter, men også kontrollere og lede svære situationer omkring salg og rekruttering. Og lige netop nu hvor virksomhederne vækster og har behov for de skarpeste hoveder, men også de stærkeste ledere og produktionsfolk, er det essentielt, at de danske virksomheder investerer i HR-værktøjer, og det lader også til at være tilfældet.

Men selvom der for alvor er kommet damp på kedlerne i Danmark, så er ikke alt fryd og gammen.

Nedturen lurer i horisonten

Lige nu står solen højt over dansk økonomi, men i horisonten lurer mørket og nedturen. Flere internationale topøkonomer fremhæver nemlig nu tegn på, at den finansielle sektor er på vej mod flere bobler. For finanssektoren er præget af guldfeber, og når først lykkejægerne viser sig i tusindevis, så gælder det om at pakke sit grej og komme væk.

Bit Coins er på så voldsom en himmelflugt, at man har opdelt valutaen, og risikovilligheden er så høj ved investorerne, at alle alarmklokker for alvor ringer. Flere markeder, fra finansmarkedet over tech-markederne til for eksempel det danske boligmarked. Der er for meget varme på gryden, og på et tidspunkt koger det over.