DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Ønsker man at gøre sin terrasse mere intim og hyggelig, kan plantekasser med espalier være løsningen.  Med plantekasser har man mulighed for at skabe et hyggeligt rum i naturen. Med et indbygget espalier, har man ydermere mulighed for at skabe et unikt og æstetisk uderum, ved at lade blomster og planter gro i højden.

Indret med plantekasser og skab små hyggelige uderum  

Plantekasser med indbygget espalier er ideelle til at skabe små oaser eller uderum. Specielt i storbyen kan det være rart at sidde ugeneret på sin terrasse, og ikke føle at alle ens naboer kigger på en. Med en plantekasse med indbygget espalier, har man mulighed for at skabe et hyggeligt og intimt uderum. Espalier til blomster og planter er ikke kun smukt at kigge på, det har også den effekt, at man kan sidde mere ugeneret i kraft af dets højde.

Skab en hyggelig stemning for dine gæster

De fleste resturent – og cafégæster kender følelsen af at sidde midt ude på vejen omgivet af biler og cyklister, da de fleste cafeer er placeret midt i byen. Med stål plantekasser med espalier til blomster og planter har man mulighed for at afgrænse sit serveringsområde. Ved at afgrænse et område, har man mulighed for at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære for sine gæster.

Få en personlig og hyggelig have

Nybyggede huse med store haver kan til tider virke tomme og upersonlige, da haven stadig fremstår relativ ny. Med få midler, kan ens have hurtig komme til at virke hyggelig og personlig. Ved at indrette uderummet med plantekasser med espalier, har man mulighed for at skabe en hyggelig og behagelig stemning. Har man børn, vil de helt sikkert synes, det er sjovt at hjælpe til og være med til at udvælge blomster og planter til plantekasserne.