DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Selvom arbejdspladsen selvfølgelig først og fremmest skal være et sted hvor dig og dine kollegaer kan udføre det arbejde i er ansat til. Så er det vigtigt at man kan sprede lidt hyggelig og godstemning i en måned der ellers er præget af mørkt og trist vejr. I dette indlæg vil vi prøve at komme med nogle tips og tricks til hvordan du kan være med til at sprede lidt julestemning på kontoret uden at det bliver for meget og for distraherende for jeres arbejde i virksomheden.

Julepynt

Det er altid fedt med lidt julepynt rundt omkring. Det kan både være på bordene, vinduerne og ja alle steder du lige finder det tilpas. Men det er nok en god idé at spørge folk om de vil have julepynt på deres bord inden du bare sætter det. Men i guirlande i loftet og lidt nisser i vinduerne kan ikke skade nogle og vil bare være med til at sprede den gode julestemning på hele arbejdspladsen

Julesweaters

Julesweaters er en tradition der er rigtig stor i USA, men så småt også er ved at gøre sit indtog i Danmark hvor man nærmest for hvert år kan se flere og flere der vælger at købe og iklæde sig de fjollede men lækre julesweaters. Du kan finde julesweaters i mange forskellige størrelser, farver og designs og derfor vil det være super sjovt at have på, på arbejde for at sprede lidt god stemning. Hvad end du skal have julesweaters til dame eller julesweaters til herre, så kan du altid finde en masse forskellige der passer, også til et arbejdsmiljø.

Juleslik

Juletiden er også tæt forbundet med sødesager og en lille stigning i vægten. Men det skal ikke forhindre dig i at finde mange af de lækre julekager og juleslik frem. På den måde kan folk også få lidt sukker til hjernen midt i en travl arbejdsdag.