DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Arbejdsløsheden er lav, hvilket betyder, at mange danskere hver dag står op for at møde ind på arbejde. Derfor er der også mange danskere, der kan nikke genkendende til, at hverdagene kan føles travle og til tider uoverskuelige. Som erhvervsdrivende og virksomhedsejer har man typisk også mange ting i kalenderen, hvilket også forklarer, at virksomhedsejere typisk arbejder mere end de gennemsnitlige 37 timer om ugen. Er man chef, CEO eller lignende, så er det vigtigt at huske på 2 ting, og dem kan du blive klogere på herunder.

Husk på at gøre brug af hjælpemidler

Når det hele føles uoverskueligt, og man ikke kan finde hoved og hale i, hvad man skal, så kan man have en tendens til at give op og udskyde ens opgaver. Det er dog sjældent en god løsning, hvis man har en proppet kalender i forvejen. Når du har mange ting om ørene, skal du huske på, at du kan gøre brug af hjælpemidler. Hjælpemidler er en bred betegnelse for alt fra nettet til medarbejdere, og har du brug for hjælp, skal du ikke tøve med at række hånden ud efter hjælp. Eksempelvis kan du gøre brug af outsourcing, så du ikke skal stå med alt IT selv.

Husk at holde fri

Det kan være svært at holde fri, hvis man har en fyldt kalender. Måske får man dårlig samvittighed over, at man ikke arbejder og holder fri i stedet, eller måske er man bare dårlig til at holde fri, når man egentligt burde. Lige meget hvad er det vigtigt, at man regelmæssigt tager en pause fra arbejdet, så man kan oplade batterierne og derved formindsker risikoen for at udvikle stress. For nogle virker det bedst at rejse væk fra Danmark uden telefon og computer, mens andre har nemmere ved at holde fri, når der skal holdes fri. Find ud af hvad der fungerer bedst for dig.