DEL
vvs service

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Er dine bygninger i virksomheden ved at være mange år på bagen, og har hverken du eller de tidligere ejere gjort noget for at optimere energiforbruget. Så er dens energiniveau nok heller ikke helt up to date, efter de standarder som der i dag er blevet sat af energistyrelsen. Du bør derfor tage til overvejelse om det ikke skulle være nu hvor hele bygningen får en opgradering, så du kan spare penge på længere sigt. Eftersom at det er en virksomhed der skal have en opgave fuldført, så bør du også vælge en VVS-virksomhed som du er sikker på, kan håndtere den opgave som du stiller dem. Derudover bør du vælge en landsdækkende VVS-virksomhed, som har flere filialer rundt omkring i landet. Så er du godt dækket ind, både ift. hvis din virksomhed også har flere afdelinger i landet, eller måske har i sinde at udvide med en ekstra filial på et senere tidspunkt. Så slipper du får at have aftaler med flere forskellige, og har dermed mere styr på dine aftaler. Udover at kunne spare på energiregningen, kan du også opnå en bedre energimærkning på din bygning, hvilket både giver den en større værdi, samt giver et godt signal ud af til og viser at du går op i miljøet, som vi i dag prøver at passer så godt på som muligt.

Anbefalingen til dig er at du kontakter et af landets bedste VVS service Pilegaard-Henriksen til netop din opgave. Virksomheden har mere end 100 års erfaringen inden for faget, og har i flere generationer lavet store som små opgaver for flere forskellige typer kunder – privat som erhverv. Pilegaard-Henriksen har derfor den erfaring og viden der skal til, for at løse lige netop den opgave som din virksomhed står og efterspørger. Pilegaard-Henriksen er derudover landsdækkende, og kan giver dig en service uanset hvor din virksomhed befinder sig, og hvor mange filialer du har.