DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Denne lille artikel henvender sig til nyere eller i hvert fald mindre virksomheder, der er nye i faget og derfor ikke helt har fundet deres fodfæste endnu.

Der er mange mindre virksomheder, der når de starter tænker, at de sagtens selv lige kan klare rengøringen af kontoret. Så går der nogle måneder, og der begynder at blive lidt mere travlt, og så finder man hurtigt ud af, at det er et dumt sted og spare, og at man ofte ender med ikke lige at få gjort helt rent alligevel, og begynder er derfor at kigge sig om efter et firma der tilbyder erhvervsrengøring.

Som start-up er det nærliggende at overvejer tjenester som Happy Helper, Hilfr eller lignende der tilbyder rengøring til priser, der nærmest er det samme som hvis man fik gjort det sort. Det er typisk stuerende og lignende der er en del af teamet af happy helpere, og er altså meget sjældent personale der er uddannet inden for feltet. Skal du have gjort rent hjemme i lejligheden gør det måske ikke så meget, men når der skal gøres rent på en kontor, og der kan være mange elektroniske ting osv., er der en vis tryghed i, at man ved hvad at folkene der bliver sendt ud for at gøre rent, og faktisk ved hvad det er de foretager sig.

Tjek op på forsikringer

Når du finder en virksomhed til at gøre rent, om det så er Happy Helper eller et rigtigt/almindeligt rengøringsfirma, er det vigitigt at du tjekker op på virksomhedens betingelser og forsikringer. Er de ikke forsikret og ødelægger noget hos jer, er det nemlig jer selv der står tilbage med regningen, og er der spildt vinduesrens i en kopimaskine eller brugt lidt for skrappe midler på en skærm, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Indhent tilbud og prøv eventuelt flere af

Inden i beslutter jer, er det en god ide at indhente en række tilbud, for at være sikker på, at i får det til den rette pris. Indhent altid minimum 3 tilbud, da det ellers er umuligt at sammenligne noget som helst.

Endelig er det også en god ide at sikre jer, at I ikke har noget binding. Der kan nemlig være stor forskel på hvad de skriver i deres tilbud og det arbejde der bliver udført. Hvis I ikke mener de gør et godt nok arbejde, er det irriterende at have bundet sig til flere måneder.