DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du står som firmaejer og skal firmaflytte, har du sikkert mange forskellige bekymringer om alt muligt. Ja, det er utroligt overvældende at skulle flytte et helt firma, men selvfølgelig også noget som kan simpelgøres. Lær mere herunder, hvordan du flytter dit firma sikrest og billigt, og om nye alternativer til storflytninger, som ikke vil koste dig en formue.

Billige flytteboxe redder dagen

Prisen burde være en af dine førsteprioriteter, som virksomhedsejer, da firmaflytningen sikkert allerede har koste nok i sig selv. Derfor burde du afprøve det nye koncept, som kaldes flytteboxe. En flyttebox er essentielt en container, som leveres et par dage eller uger før den store dag, hvori du på egen hold kan flytte møblerne ind. Dette giver dig mulighed for at styre flytningen under dit eget tempo, og skaber mindre stress i løbet af arbejdsdagen. Derudover sparer du også at høre på en irriterende flyttemand, som skynder på dig. Når du har flytte alle møbler ind i containeren, kommer chaufføren, henter den og sætter den af ved din nye adresse. Flytteboxen er et perfekt alternativ for virksomhedslederen, da den giver mulighed for at arbejde selv under eget tempo, og ikke er utroligt dyr.

Her burde fit firma starte sit første lager

Hvis du heldigvis befinder dig i, eller måske skal firmaflytte til Aarhus, er der en masse forskellige muligheder for opbevaring i Aarhus. Her findes der nemlig en milliard depotrum rundt omkring, hvor det kunne være en god idé at starte dit lager, hvis firmaet alligevel slår sig ned her. Hvad du dog skal tænke over, når du starter et lager, er at have et godt system i det. Der er intet værre, end når virksomheder ikke har styr på sine produkter. Dette gør kunderne mindre loyale, og tilbøjelige til at købe fra dig igen, hvis du sjusker rundt i det.