DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Globalt set findes et utal af økonomisystemer. Alle med formål at lette arbejdesprocessen for virksomheder og håndtere virksomhedens økonomiske del. Dog opstår det visse bekymringer når et sådant skifte skal finde sted. For hvordan håndterer du al din data, hvordan sikrer du at det nye system kan håndtere de processer, du har brug for og sidst men ikke mindst, hvordan kan du være sikker på, at den regnskabsmæssige del udgør reelle økonomiske fordele, der bunder i erfaring fra andre virksomheder?

Eksperter udtaler, at over halvdelen af danske virksomheder har forsøgt sig med 2 eller flere økonomisystemer, hvilket ikke nødvendigvis er et udtryk for utilfredshed men nærmere et udtryk for vækst hos danske virksomheder, der i takt med dette, har brug for mere komplekse systemer. Det siger ekspert i virksomhedsøkonomi, Bjarne Hansen til Bizznews.

Hvad skal du vælge?

Der findes som sagt et utal af systemer på markedet, og det er frem for alt vigtigt, at du afstemmer dine forventninger til systemet og de udfordringer du måtte have med dit nuværende system.

Et af de mest populære økonomisystemer er Navision fra Microsoft Dynamics der i flere tilfælde har vist sig som værende professionelt, brugervenligt og datamæssigt helt i top.

Det er da også den selv samme konklusion vi kommer frem til, når vi spørger forbrugerne. En rundspørge viste nemlig at mere end 92% peger på netop Navision som det helt rigtige værktøj til at løse opgaven.

Grundlæggende kan der dog ikke gives et entydigt svar på, hvad der er rigtigt for alle, men rettesnoren er lagt, og nu er det op til dig, at kortlægge egne udfordringer.