DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Din kontorstol er med til at lægge grundlaget for din arbejdsdag, så det er vigtigt, at du sidder i en stol, som er god og komfortabel. En dårlig stol kan føre til en hel række af problemer, hvoraf en god stol faktisk kan give din produktivitet et boost.

Den rigtige støtte

Noget af det første, du skal kigge efter i en kontorstol, er hvorvidt stolen passer til din krop. Der findes stole specielt designet til bestemte højder og vægte, så man kan finde en, der kan give sin krop den bedst mulige støtte. En stol uden støtte kan føre til muskelsmerter, hvilket kan lede til søvnproblemer og i værste tilfælde skader, som kan være længerevarende konsekvenser. Hvis din krop får ondt af din stol, vil din hjerne begynde at associere smerten med dit arbejde, så du vil få mindre og mindre lyst til at gå på arbejde. Det er ikke noget, du har lyst til at opleve, så det er det værd at prioritere en stol, der er god for din krop.

Den rette bevægelighed

Derudover skal du også tænke på stolens praktiske funktion. Du skal kunne sidde komfortabelt i den, men du skal også kunne udføre dit job. Derfor foretrækker mange en stol, som har høj bevægelighed. Det betyder at stolen følger og understøtter dine bevægelser, så du kan arbejde hurtigt og effektivt uden at blive forstyrret af stolen, og uden at dine bevægelser slår stolen ud af balance.

En komfortabel kontorstol

I sidste ende skal du have en stol, der er behagelig at sidde i, som støtter din krop, og som du samtidig kan være produktiv i. Det er derfor, at du skal have en decideret kontorstol; en lænestol er behagelig og støttende, men den er svær at være produktiv i; en kontorstol er designet til effektivt arbejde.