DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Flere og flere unge mennesker vælger at tage på efterskole. Det er blevet helt normalt, og det er med meget god grund. Man hører nemlig om alle dem, der har været på efterskole, som har blomstret socialt, og som har fået venskaber for livet. Dog er en efterskole ikke bare en efterskole. Der findes rigtig mange forskellige typer af efterskole, som specialiserer sig i forskellige ting. Så har du et barn, der gerne vil på efterskole, er det værd at kigge på, hvilke efterskoler der arbejder med fag og linjer, som virker interessante. Herunder kan du læse om nogle af de forskellige ting, som forskellige efterskoler specialiserer sig i.

Idrætsefterskole

Idrætsefterskolerne er en af de mere kendte typer for efterskole, og er måske lige præcis det, mange tænker på, når de hører ordet efterskole. Her er det sporten, der er i fokus. Dit barn vil altså få et år, hvor der er masser af tid til at dyrke den sport, som barnet interesserer sig for – eller måske endda finde nogle helt nye sportsgrene de godt kan lide.

Iværksætteri og projektledelse

En anden retning at gå kan være noget med iværksætteri og projektledelse. Unge lærer iværksætteri på OE business, og denne efterskole iværksætteri kan de helt sikkert tage med sig videre og bruge i deres arbejdsliv, når de kommer dertil.

Boglighed og gymnasieforberedelse

Nogle unge mennesker føler sig måske ikke helt klar til de gymnasiale uddannelser, når de færdiggør folkeskolen – men dem er der heldigvis også et efterskoletilbud til. Der findes nemlig flere boglige efterskoler, og efterskoler der har fokus på at klargøre deres elever til en gymnasial uddannelse. Her er der både fokus på det faglige, hvis det er det, barnet mangler, men også det sociale da der for nogle unge også er et problem der.