DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Kaffe- og restaurantbesøg er særligt hyggelige, når der er blevet kræset ekstra meget om siddearealerne. Uanset om det er sommer eller vinter er det vigtigt, at man har lige så stor fokus på det udendørs område, som man har på det indendørs, hvis man altså har det. Særligt i de kolde måneder skal man lægge kræfter i, at tilegne udeområdet den våde og kolde tid, så man kan huse mange flere gæster.

Mange cafeer og restauranter er gode til at dække arealet for regn og slud, men det er ikke altid, at varmen bliver prioriteret. Her er det vigtigt at understrege, at det er lige så vigtigt at der er varmt i udeområdet, da det ikke er mange som bliver siddende længe, hvis de fryser.

Investér i kvalitetsudstyr

Det bedste sted at starte er at kigge på godt kvalitetsudstyr som kan skabe varme i siddeområdet. Kvalitetsudstyr som terrassevarmere og pejse er i denne forbindelse en god investering som vil glæde mange kunder og dermed din forretning i mange år. Terrassevarmere findes i mange versioner, og du kan derfor altid nemt finde lige præcis det varmeudstyr som imødekommer netop dine ønsker og behov. Terrassevarmere i form af varmelamper er én blandt mange smarte løsninger og kan monteres på en væg, hvis man ikke ønsker at have noget stående på gulvplan. En standard varmelampe kan varme ca. 15 kvadratmeter op og netop derfor får man et meget kraftigt stykke udstyr for sine penge.

Pejse er gode til at skabe god stemning hele året rundt. Tænd op for pejsen i vintertiden og lad den varme området op med varme flammer, eller brug den en kølig sommeraften, når hele familien samles til grillaften. Udover at være funktionelle, er pejse også et kunstværk i sig selv som giver et luksuriøst udseende til haven, cafeen eller noget helt tredje. Vælg mellem mange størrelser, faconer og farver for at få det udtryk, som du mener passer ind i indretningen.

Varm dine gæster med tæpper

En mindre investering der også kan gøre en rigtig står forskel er tæpper og pudder. De er naturligvis ikke lige så effektive som terrassevarmere og pejse, men alligevel kan de tage det værste af kulden, og ikke mindst skabe en masse hygge. Find nogle fine kurve og læg en helt masse tæpper ned i, som gæsterne selv kan tage hvis det bliver for koldt at sidde. Du kan også lægge et tæppe på alle stolerygge, så man ikke skal rejse sig for at hente dem.