DEL
køreskoler i problemer

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vejarbejde i større byer er et problem for byens køreskoler. I øjeblikket giver vejarbejde i og omkring Amager, køreskolen Tip Top Trafik problemer for eleverne. Der er en masse renovering i gang rundt omkring i området, blandt pga. metrobyggeriet, som virkelig udsætter trafikken for nogle store prøvelser i øjeblikket.

Nogle der bestemt ikke sætter pris på det trafikale kaos vi befinder os i lige i øjeblikket, er byens mange køreskoler. Flere har udtrykt deres frustrationer over, at det faktisk er umuligt at have et godt undervisningsforløb, da man nærmest ikke kan færdes i byen . Det eneste man virkelig får øvet ved at køre omkring Amager for tiden er hvordan man finder uden om blinde veje, og koblingspunkt, og holde i kø, da der er meget kødannelse, pga. det voldsomme vejarbejde . Det er ikke godt, da eleverne på byens køreskoler derfor ikke får den undervisning, som de eksempelvis gør ved køreskoler andre steder i landet. Flere køreskole spekulere på om elever kan holde sig tilbage med at tilmelde sig, da de kan se at trafikken er håbløs.

Flere kørelærer er frustreret

En anden kørelærer som er beliggende på Amager, udtaler “Vi vil gøre alt hvad der er i vores magt, for at give vores elever den bedste undervisning. Men det er klart, at det bliver svært af afholde en køretime, når man dårligt kan køre 300 meter her i byen, uden at blive mødt at vejarbejde. Der gør det svært at øve meget andet end at holde i kø, og finde koblingspunktet”. Kørelæreren ønsker at være anonym.

Kommunen overvejer at gå ind i sagen

Der er mange forskellige brancher, som er berørt ved metrobyggeriet. Vi kan ikke gøre så meget ved det, andet at vi selvfølgelig beklager. Vi overvejer at lave et samarbejde med mange af de brancher som er berørt, og at få spredt budskabet om at butikkerne og de forskellige servicevirksomheder stadig eksistere på bedste maner, på trods af byggeriet.

DEL
Næste artikelOver 20.000 danskere ejer en iPhone 7