DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Viaplay er for alvor ved at finde sin form. Og meget tyder på, at streamingtjenesten for alvor er begyndt at satse på børnene. 1. december sidste år lancerede de den første børneserie, der udelukkende var produceret til Viaplay; julekalenderen ‘Det Store Eksperiment’.

Opjusterer på børneunderholdningen

Resultatet var en velproduceret børneserie, der passer til målgruppen. Seriens formål var at appellere til børnenes nysgerrighed samt lyst til at lære. Det sker gennem underholdning og opmuntring. Det er den første danskproducerede julekalender, der ser dagens lys på en streamingtjeneste.

Udover julekalenderen, så er både Løvernes Konge samt Paw Patrol, der begge er store, populære franchises. Især Paw Patrol er mere populært end nogensinde før. Det betyder, at der er mere end rigeligt underholdning til børnene.

Det er ikke kun underholdning for de mindste, der fylder sendefladen

Det er ikke kun de små, der får fornøjelsen af danskproducerede serier, der eksklusivt kan streames på streamingtjenesten. Det nyeste skud på stammen er serien ‘Veni Vidi Vici’, der har Thomas Bo Larsen i hovedrollen.

Faktisk er det den tredje satsning, der har fået mærkatet ‘Viaplay Original’; betegnelsen for de serier, der produceres af og for Viaplay.

Dramaserien indeholder 10 episoder, og handlingen centrerer sig om Karsten Daugaard, der er en dansk filminstruktør. Han spilles af Thomas Bo Larsen. I serien får hans seneste film dårlige anmeldelser, hvorfor han tvinges ud af filmbranchen — indtil han en dag får et tilbud om at lave et sidste job. Hvordan det går, må tiden vise.

Serien havde premiere d. 13. april, og uge for uge får vi indblik i Karstens nye tilværelse. Indtil videre har anmeldelserne været udpræget gode, og det bliver spændende at se, om denne nye satsning formår at fastholde den gode kvalitet, der indtil videre er blevet lagt for dagen. Ikke desto mindre, glæder vi at se meget mere til ‘Viaplay Original’.