Mange virksomheder anvender tidsregistreringssystemer til at klarlægge, hvad tiden bliver brugt på, samt hvor meget tid der reelt bruges på én enkelt opgave. Det kan både være for at holde styr på medarbejderens tid, men også for at kunne tilrettelægge opgaver bedre fremadrettet.
Tidligere brugte man en noget mere analog tilgang til tidsregistrering, og gik sidenhen over til mere visuelle systemer eller programmer som f.eks. Microsoft Excel. Nu er tiden bare kommet til de mere smarte systemer, der i langt højere grad tilgodeser virksomhedens ejer og ansatte ved at gøre hverdagens tidsregistrering en leg.
Men hvilken tid er det rent faktisk der registreres. Det er faktisk ikke kun tid brugt på interne eller eksterne opgaver, der registreres. Ofte bruges disse systemer også til at registrere fremmøde og fravær, samt til at håndtere planlægnings- og lønprogrammer.
Hvad der ønskes at registrere afhænger typisk af virksomhedstypen. Større virksomheder har ofte brug for tidsregistrering af medarbejdernes opgaver, så de bedre er i stand til at danne sig et overblik. De mindre virksomheder kan ofte nøjes med at anvende en den del af softwaren, der registrerer medarbejderens mødetidspunkt og hvornår vedkommende forlader arbejdspladsen igen.
Der er altså mange systemer på markedet, og det kan let blive en jungle at navigere i for rigtig mange virksomhedsejere, der måske ikke helt er klar over, hvilket behov de præcis står med. Derfor kan det være en fordel at undersøge markedet grundigt fra start – også af den årsag, at et sådant projektstyringsværktøj kan blive en bekostelig affære. Derfor kan man bruge tjenester som denne: https://www.ekspertvalg.dk/tidsregistrering til at finde det system, der passer bedst til virksomhedens behov.
Skriv et svar
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.